Nakon pauze: Premijerno novi spot Alme Čardžić! PDF Ispiši E-mail
Ponedjeljak, 02 Decembar 2013
Saznaj više...Alma Čardžić, čiji su prvi profesionalni koraci zabilježeni 1991. godine, važi za jednu od onih pjevačica koja je uvijek pružala kvalitet, te je isključivo na tome gradila karijeru. 
Saznaj više...
 
Izmiksane nove pjesme Alme Čardžić PDF Ispiši E-mail
Četvrtak, 22 April 2010
Saznaj više...Nakon dugo vremena Alma Čardžić privodi kraju svoja dva nova projekta i to obrade sevdalinki koje su urađene na veoma dopadljiv i jedinstven način i albuma sa pjesmama iz žanra pop muzike.
Saznaj više...
 
Željko Zuber saradnik na Alminim novim projektima PDF Ispiši E-mail
Petak, 05 Februar 2010
Saznaj više...Alma Čardžić ima namjeru da projekte koje trenutno radi dovede na najvisi mogući nivo je i za to bira najkvalitetnije saradnike. Sedam pjesama na njena dva nova albuma u pripremi (o kojima smo Vas već upoznali), bas gitaru je svirao jedan od najboljih bas gitarista regiona Željko Zuber.
Saznaj više...
 
Damir Čardžić: Nemamo podršku državnih institucija PDF Ispiši E-mail
Petak, 15 Januar 2010
Saznaj više...Još prije nekoliko godina Alma Čardžić je najavljivala da će početi graditi karijeru i u Turskoj, te da će snimiti album na turskom jeziku. Međutim, od toga nema ništa.
Saznaj više...
 
Alma Čardžić snima sevdalinke sa velikim orkestrima PDF Ispiši E-mail
Ponedjeljak, 11 Januar 2010
Saznaj više...Alma Čardžić ne povlači se sa muzičke scene, tvrdi Damir Čardžić, inače suprug pjevačice i njen menadžer. Da nema istine u špekulacijama koje su se pojavile u estradnim krugovima, Čardžić pobija i informacijama o Alminim novim muzičkim aktivnostima.
Saznaj više...
 
Mustafa Šantić saradnik na Alminom novom albumu PDF Ispiši E-mail
Petak, 18 Decembar 2009
Saznaj više...Alma Čardžić vrijedno radi na započetim projektima brižljivo birajući saradnike. Svakako da je veoma bitno spomenuti Muju Šantića (bivši član benda Mostar Sevdah Reunion, a sada Mustafa Šantić Sevdi-band) koji je na pjesmama za koje se ukazala potreba svirao harmoniku i klarinet.
Saznaj više...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 10 od 34