Bilo je vrijeme da napravim nešto novo PDF Ispiši E-mail
Četvrtak, 10 Juli 2008
Saznaj više...Bosanskohercegovačka glazbenica Alma Čardžić svojim albumima "Plavo oko", "Duša" i "Malo po malo" osvojila je simpatije kolega i obožavatelja kao jedna od najcjenjenijih ličnosti estrade naše regije. Dodatne plusove pobrala je do sada nebrojivim koncertima humanitarnog karaktera.
Saznaj više...
 
Alma Čardžić oduševila Fojničane i goste Fojnice PDF Ispiši E-mail
Četvrtak, 10 Juli 2008
Saznaj više...Poznata estradna zvijezda zabavne muzike i političarka Alma Čardžić je gostovala u Fojnici, gdje je na otvorenoj sceni platoa "Aquareumala" u Fojnici oduševila nekoliko stotina Fojničana i gostiju hotela "Reumal" i Apartmanskog naselja "Aquareumala".
Saznaj više...
 
SVI NA KIDS-FESTIVAL PDF Ispiši E-mail
Subota, 24 Maj 2008
Od 06-10.06.2008 godine na "Kids Festivalu" u sportskoj dvorani "ZETRA" u Sarajevu, Alma će se već tradicionalno u ulozi domaćice i voditelja, družiti sa djecom iz cijele BiH.
 
JOŠ JEDNO PRIZNANJE ZA ALMU PDF Ispiši E-mail
Subota, 09 Februar 2008
Saznaj više...I ove godine Alma kreće veoma uspješno. Na dodjeli "BH muzičkog Oskara za 2007 godinu", Alma je nagrađena kao "Muzička ličnost godine". Ta nagrada podrazumijeva djelovanje na svim segmentima vezano za muziku i muzičku kulturu u BiH i zbog toga je to za Almu veoma draga nagrada.
Saznaj više...
 
Proslava Nove 2008. godine PDF Ispiši E-mail
Nedjelja, 06 Januar 2008
Saznaj više...U prepunim salama restorana hotela "REUMAL" u Fojnici, kao i restorana "TERRA",kompleksa "AQUAREUMAL" u Fojnici, Alma Čardžić je zabavljala goste dva dana proslave Nove 2008. godine.
Saznaj više...
 
Bila mi je čast da mogu sa svojim orkestrom održati koncert u Cazinu PDF Ispiši E-mail
Nedjelja, 23 Decembar 2007
Saznaj više...U srijedu 19.12.2007 godine, na Trgu Alije Izetbegovića u centru Cazina sa početkom u 19 sati, pred nekoliko hiljada prisutnih Cazinjana, Alma Čardžić je sa svojim orkestrom održala veliki bajramski koncert.
Saznaj više...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 11 - 20 od 34