Alma Čardžić sa prijateljima održala humanitarni koncert u Stocu! PDF Ispiši E-mail
Ponedjeljak, 27 August 2007
Na stadionu Srednjoškolskog centra u Stocu pred oko 2 hiljade posjetitelja, Alma Čardžić sa prijateljima održala je humanitarni koncert za pomoć teško oboljelom Aliji Čekrić. Zajedno sa Almom nastupili su Josip Bilać i Frenky.
Saznaj više...
 
Pomozimo prijatelju PDF Ispiši E-mail
Ponedjeljak, 13 August 2007


 
Pomozimo prijatelju PDF Ispiši E-mail
Utorak, 07 August 2007
Alma Čardžić će uz pomoć prijatelja u narednom periodu održati dva humanitarna koncerta i to 21.08. na stadionu srednjoškolskog centra u Stocu i 25.08.u sportskoj dvorani u Zavidovićima sa početkom u 20 sati. Koncerti su pod motom "Pomozimo prijatelju". U Stocu je koncert za pomoć teško bolesnom Aliji Čekriću ovisniku o tuđoj njezi, a u Zavidovićima Goranu Iliću, mladiću koji je već 16 godina na dijalizi i očekuje ga, ako se skupe sredstva, transplantacija jednog bubrega.

Za koncert u Stocu su se na Almin poziv odmah odazvali popularni Josip Bilać i Frenky, a specijalni gost će biti glumačka veličina Josip Pejaković.
Saznaj više...
 
Od 08-14.06 Alma na "Kids Festivalu" PDF Ispiši E-mail
Ponedjeljak, 11 Juni 2007
U narednom periodu, pokraj obaveza kao poslanika u federalnom parlamentu, Almu očekuju brojne obaveze na muzičkom planu.

26.05. Alma nastupa u Gračaničkoj diskoteci "Metropol", a već 30.05 je u sarajevskoj dvorani "Zetra" na maturskoj zabavi škola sarajevske Opštine Centar. 04.06 će posjetiti grad Tešanj gdje će sa svojim bendom, za poslovne partnere i prijatelje firme "Dukat" iz Tešnja pjevati na zabavi i druženju. Od 08-14.06 na "Kids Festivalu" u sportskoj dvorani "Skenderija" u Sarajevu, Alma će se već tradicionalno u ulozi domaćice i voditelja, družiti sa djecom iz cijele BiH.
 
Alma na BHRTF-u PDF Ispiši E-mail
Ponedjeljak, 11 Juni 2007
U revijalnom dijelu treceg BH radio-televizijskog fetivala,koji se održao u domu mladih KSC "Skenderija" u Sarajevu, Alma je nastupila sa svojim velikim hitom "Za bolje sutra"
Saznaj više...
 
"Za bolje sutra" hit 2006 - te godine! PDF Ispiši E-mail
Srijeda, 24 Januar 2007

Obavještavamo Vas da je prema glasovima slušalaca našeg radija BM radio Zenica, kompozicija Alme Čardžić "Za bolje sutra" hit 2006 - te godine!

Izmedju ostalih, u konkurenciji su bile i pjesme "Lejla" - Hari Mata Hari, "Moja Zulejha" - Burhan Saban, "Za koga ove suze padaju" - SMS i Elvira Rahic, "Bosanska" - Al'Dino, "Dal' ona zna" - Emina Jahovic i tako dalje.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 21 - 30 od 34